Usvojene ostavke u FK Sloboda

Hadžiahmetović i Mešanović odlaze

Usvojene ostavke u FK Sloboda

Ostavke koje su jučer podnijeli trener Nermin Hadžiahmetović i sportski direktor Enes Mešanović danas je usvojio Odbor za hitnost FK Sloboda koji je danas zasjedao u proširenom sastavu.

Hadžiahmetović i Mešanović ostavke su ponudili nakon serije poraza, a kap koja je prelila čašu jeste jučerašnjih 1:2 na Tušnju gdje je slavila Modriča.

Stručnim štabom će u preostale tri utakmice u kupu i prvenstvu rukovoditi Adnan Osmanhodžić, dosadašnji pomoćnik Nerminu Hadžiahmetoviću, a nakon završetka prvenstva upravni odbor će imenovati novog šefa stručnog štaba.

Sloboda u ovoj sezoni Premijer lige ostvaruje rezultate ispod očekivanja pa se tim iz Tuzle nalazi u donjem dijelu ljestvice. Tračak nade za Tuzlake ostaje u kupu gdje se očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala protiv Slavije u kojoj Sloboda mora nadoknaditi zaostatak iz prve utakoice od 0:2.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.