Utakmica koju treba istražiti: Gosti u 90. s četiri igrača manje gubili 2:0, ali nisu izgubili!

Kostarika

Utakmica koju treba istražiti: Gosti u 90. s četiri igrača manje gubili 2:0, ali nisu izgubili!

E. Škorić

Na meču Municipal Grecije i Herediana u Prvoj ligi Kostarike viđen je nevjerovatan kraj.

Došlo je do podjele bodova na kraju, ali mnogi se pitaju - kako? Gosti su gubili 2:0 i imali čak četiri igrača manje, ali su u nadoknadi postigli dva pogotka.

Uspjeli su da izbjegnu poraz, ali odmah se tamošnja javnost zapitala da li je sve regularno i radi li se tu možda o nekoj namještaljci? Ne bi bilo ništa neobično za tamošnje zemlje da se bave "mutnim" radnjama.

Posebno sumnju izazivaju ponašanje golmana i odbrane domaće ekipe kod primljenih golova.

Top Komentari

sport1
Gol iz penala, zasto je tu golman sumnjiv?? Drugi gol loptu skrenuo odbrambeni igrac, pa nije ni golman panter na golu, sta je trebo otici lijevo pa milisekundi se vratiti desno???
3 0
samosamotisaopotoast
Senzacionalizmu nikad kraja ..sve za klik, slabo šta za činjenicu..daleko od istine je ova tvrdnja o 4 igraca manje gostiju...al ovako bolje zvuči
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi