Utakmicu sa Japanom propušta i Anel Hadžić

Zbog povrede

Utakmicu sa Japanom propušta i Anel Hadžić

Reprezentacija Bosne i Hercegovine će danas s početkom u 12:30 igrati finalni meč na Kirin Kupu protiv selekcije Japana.

Kao što je već poznato, selektor Mehmed Baždarević će imati velikih problema pri sastavljanju tima za ovaj meč obzirom da neće moći računati na veliki broj fudbalera.

Posljednji u nizu onih koji su morali otkazati nastup je Anel Hadžić, vezni fudbaler naše reprezentacije koji je putem Facebooka obavijestio navijače da nije spreman za finalni meč s Japanom.

"Zbog povrede zadnje lože nažalost neću moći nastupiti danas u finalu. Želim momcima puno sreće i da obraduju naše navijače", napisao je Hadžić.

Podsjetimo, Mehmed Baždarević u ovom susretu neće moći računati na Ognjena Vranješa i Radeta Krunića, dok je nastup Seada Kolašinca pod znakom upitnika.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi