Uz dvodnevne pripreme nije ni moglo bolje
Tulić traži da se obrati veća pažnja na mlade

Mlada selekcija BiH poražena od Luksemburga

Uz dvodnevne pripreme nije ni moglo bolje

Adnan Beganović

"Krivac za neugodan poraz sam svakako ja.", rekao je ogorčeni Tulić nakon susreta, "Ali, ko je kriv za to  što su momci okupljeni samo dva dana prije utakmice", pita selektor.

"Trebalo bi se više posvetiti pažnje mladim igračima. Jednostavno, ne možemo se pripremati samo dva dana za reprezentativne utakmice.", tvrdi Tulić čija je ekipa danas na Koševu poražena rezultatom 0:1 od vršnjaka iz "fudbalske velesile", Luksemburga.

"Pozvao sam najbolje što sam u ovom trenutku mogao, deset igrača koji igraju standarno u svojim klubovima, ali ovo što su oni danas pokazali bilo je ispod svakog prosjeka. Luksemburg je bio borbeniji, bolji, sa više želje za pobjedom dok moji izabranici nisu pokazali ni malo žara. Mislim da pojedinci jednostavno ne zaslužuju igrati za ovu reprezentaciju. Ponavljam, Luksemburg je danas bio bolja momčad i zasluženo su pobijedili", zaključio je za naš portal selektor Branimir Tulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije