Uzalud se nadali: Vidić se ne vraća u reprezentaciju Srbije

Povratak demantovao njegov zastupnik

Uzalud se nadali: Vidić se ne vraća u reprezentaciju Srbije

Novi selektor Srbije, Radovan Ćurčić, na predstavljanju najavio je povratak iskusnog Nemanje Vidića u reprezentaciju, ali od toga neće biti ništa. 

To je u razgovoru za srbijanske medije potvrdio i Vidićev zastupnik Silvano Martino. 

"Nemanja je ozbiljan čovjek i nema potrebe da se opet spominje njegov povratak u reprezentaciju. Od toga nema ništa. Kontaktirali su ga tim povodom čelni ljudi FS Srbije, ali ponavljam, Nemanja svoju odluku neće promijeniti", kazao je Martino. 

Vidić je posljednju utakmicu u dresu reprezentacije odigrao u kvalifikacijama za EURO 2012, kada je Srbija poražena u Mariboru od Slovenije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.