Uzbudljiva bitka za opstanak

Jelen Superliga Srbije

Uzbudljiva bitka za opstanak

Odigrani su mečevi pretposlednjeg kola Jelen Superlige u kojoj je ostala još samo jedna nepoznanica.

Riječ je o borbi za opstanak s obzirom da elitu napušta samo jedan klub, a upravo će OFK Beograd (posljednji) i Banat (pretposljednji) odigrati međusobni duel na Karaburmi.

Vojvodina je zadržala drugu poziciju sa bodom prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu zahvaljujući minimalnoj pobedi nad Jagodinom.

Treba kazati da je čak 20.000 gledalaca prisustvovalo trijumfu beogradskih "crveno-belih" od 3:2 nad Radom na "Marakani". Javor, našeg Nemanje Supića zacementirao je četvrtu poziciju i sigurno ide u kvalifikacije za Ligu Evrope, a u ovom kolu u Ivanjici je bez problema nadigrao Hajduk iz Kule sa 3:0.

Rezultati
Banat - Čukarički 0:0, Crvena zvezda - Rad 3:2, Javor - Hajduk 3:0, Vojvodina - Jagodina 1:0, Borac - OFK Beograd 2:1, Partizan - Napredak 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.