Vaart i 20 miliona eura za Thiaga Silvu

Mourinho želi Brazilca

Vaart i 20 miliona eura za Thiaga Silvu

Edmir Škorić

Jose Mourinho i dalje traži kvalitetna pojačanja u zadnjoj liniji. Novi na listi želja je Thiago Silva, Brazilac koji trenutačno nastupa u talijanskom Milanu.

Već neko vrijeme Mourinho na Bernabeu pokušava dovesti Maicona, no Brazilac traži čak sedam miliona eura po sezoni, što je previše i za čelnike Reala iz Madrida.

Nova želja je stoper Thiago Silva, još jedan od brazilskih reprezentativaca. Silva je član Milana, a za Karioke je odigrao sedam utakmica, te je bio standardan u sastavu Carlosa Dunge na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Kako tvrde španjolski mediji, Kraljevi su spremni ponuditi 20 miliona eura i Rafaela Van der Vaarta Milanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti