Vaart: Možemo pobijediti u svakoj utakmici

Vaart: Možemo pobijediti u svakoj utakmici

Holanđanin Rafael van der Vaart je postigao pet golova u svoja posljednja četiri nastupa za Tottenham.

Nakon uvodna dva poraza na početku sezone, Spursi su nastavili sa odličnim partijama, a trenutno zauzimaju 5. mjesto u Premiershipu. Holanđanin je pohvalio nastupe i formu svog tima, te je rekao kako vjeruje da mogu pobijediti u svakoj utakmici.

"Pretprošlog vikenda smo odigrali neriješeno sa Newcastleom i svako od nas je bio razočaran tim rezultatom, što dovoljno govori o nama. U ovom momentu smo puni samopouzdanja i znamo da možemo pobijediti u svakoj utakmici, posebno kada igramo svoj nogomet", rekao je Vaart i dodao:

"Pobjeda protiv Blackburna nam je bila jako važna, a mislim da nismo odigrali najbolje što možemo. Ipak, rezultat je najvažniji i samo se on piše. U zadnjih 6 susreta imamo 5 pobjeda i neriješen rezultat i kao što sam rekao, imamo mnogo samopouzdanja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.