Vaart: Možemo prestići klubove iz Manchestera

Vaart: Možemo prestići klubove iz Manchestera


Veznjak Tottenhama, Rafael Van der Vaart, vjeruje da njegova ekipa može do kraja sezone izdržati u sjajnom ritmu i boriti se za titulu.

"Imamo momčad za osvajanje titule, ali možda nam nedostaje malo iskustva. Svako u Tottenhamu vjeruje da možemo prestići klubove iz Manchestera. Zašto da ne? Ostaje još puno utakmica za odigrati i mi moramo pobjeđivati u što više navrata. Još uvijek smo u dobroj formi i ništa se nije promijenilo u našoj svlačionici", rekao je Van der Vaart.

Spursi će sutra dočekati West Bromwich, u okviru 20. kola Premiershipa. Londonska momčad se trenutno nalazi na trećem mjestu ligaške tabele, sa samo šest bodova zaostatka za klubovima iz Manchestera, uz utakmicu manje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.