Vaart spreman za meč s Almerijom

Vaart spreman za meč s Almerijom

Edmir Škorić

Holandski reprezentativac i playmaker madridskog Reala, Rafael van der Vaart počeo je s treninzima nakon što je zadobio povredu u subotnjem okršaju s Barcelonom.

Van der Vaart se lakše povrijedio u subotnjem El Clasicu, no danas je trenirao te će čileanski stručnjak Manuel Pellegrini imati na raspolaganju veznjaka holandske reprezentacije za duel sa Almerijom, koji je na rasporedu u četvrtak.

Osim Vaarta, treniranju se vratio i njegov sunarodnjak Royston Drenthe, koji je već duže vrijeme van terena.

Za sastav protiv Almerije neće konkurirati Kaka i Raul, koji treniraju odvojeno od prvog tima. Raul će pauzirati i do tri sedmice, dok je Kakin povratak "na vidiku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.