)
Vaart želi ostati Tottenhamu

Vaart želi ostati Tottenhamu

Veznjak Tottenhama, Rafael Van der Vaart, izrazio je želju za ostankom u redovima londonske ekipe.

U posljednjem periodu je u medijima bilo dosta nagađanja i Holanđanin se povezivao sa mnogim klubovima.

"Nije istina da ću napustiti klub u januaru. Naravno da uvijek bude špekulacija kada je neki klub treći na tabeli i igra dobar nogomet. Mnogi su zainteresovani za igrače Tottenhama, ali ove sezone niko od nas ne želi napuštati klub, a i blizu smo da napravimo nešto specijalno", rekao je Van der Vaart, dodavši:

"Definitivno želim ostati ovdje. Nekada možeš imati probleme sa menadžerom, ali nakon razgovora se sve riješi. Harry obavlja sjajan posao u Spursima i ove sezone svi osjećamo da možemo napraviti veliki rezultat."

Tottenham će večeras dočekati ekipu West Bromwicha, u okviru 20. kola Premiershipa. Tom Huddlestone i Aaron Lenon su upisani u zdravstveni bilten Pijetlova i neće igrati večeras. Gosti imaju nešto više problema, jer su Zoltan Gera, Steven Reid i Jonas Olsson povrijeđeni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.