Vagner Love na meti HSV-a

Bundesliga

Vagner Love na meti HSV-a

HSV je zagrijan za dovođenjem brazilskog napadača Vagnera Lovea iz Palmeirasa, piše Hamburger Morgenpost. Napadač je pod ugovorom s moskovskim CSKA u koji bi se trebao vratiti krajem sezone.

Trener njemačkog velikana Bruno Labadia ostao je bez povrijeđenog Paola Guerrera, pa je pod hitno potreban novi napadač. Prvi n alisti želja je oldični Vagner Love koji je već dokazano ime.

Pored Hamburga za njegove usluge zainteresovan je i Sttutgart, ali su iz CSKA već odbili ponudu jer nisu željeli slati brazilskog napadača na posudbu. Iz CSKA traže isključivo prodaju, a kako će se završiti posao sa Hamburgom vidjećemo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.