Vaha niže pobjede na klupi Nantesa
Debi je bio za zaborav, no sve osim toga izgleda fantastično kada je u pitanju angažman Vahe Halilhodžića u Nantesu, za koji je svojevremeno i igrao

Serija nastavljena i u Liga kupu

Vaha niže pobjede na klupi Nantesa

Edmir Škorić

Bh. stručnjak Vahid Halilhodžić na klupi svog nekadašnjeg kluba sada ima skor od tri pobjede i jednog poraza.

Kada je preuzeo Nantes, nije se proslavio u debiju jer je poražen od Bordeauxa s 3:0, no onda je uslijedila zasad mini serija.

Prvo su Kanarinci slavili s 4:0 protiv Toulousea kod kuće, pa s 2:1 u Amiensu, a sada je došao red i za pobjedu u Liga kupu.

Nantes je u Montpellieru slavio s 3:0, a golove su postigli Coulibaly u 58. i Majeed u 80. minuti, te Sala u 94. nakon što je prvobitno promašio penal, pa odbijanac spremio u mrežu.

Priliku za nastavak niz Vaha im u nedjelju kada Nantes u prvenstvu dočekuje Guingamp.

Top Komentari

Dela
BRAVO VAHA LEGENDO FORZA ROĐENI
21 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi