Vahi se sprema otkaz u Obali Slonovače?

Nezadovoljstvo nastupom na Afričkom kupu nacija

Vahi se sprema otkaz u Obali Slonovače?

Nakon što je eliminisan u četvrtini finala Afričkog kupa nacija, selektoru Obale Slonovače Vahidu Halilhodžiću sprema se otkaz na klupi Slonova.

Bh. fudbalski stručnjak Halilhodžić trebao je stići barem do finala Kupa nacija, ali su slonovi ispali, u prilično neuvjerljivoj igri, pa Fudbalski savez Obale Slonovače namjerava u narednim danima prekinuti saradnju sa Halilhodžićem.

Kao mogući nasljednici Vahe na klupi Slonova spominju se Philippe Troussier, nekadašnji trener Olympique Marseilla i Japana, te Bertrand Marchand i Bernard Simondi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.