Vahid Halilhodžić dobio otkaz?

Prema pisanju medija iz Obale Slonovače

Vahid Halilhodžić dobio otkaz?

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački fudbalski stručnjak Vahid Halilhodžić nije više selektor Obale Slonovače, a njegov nasljednik najvjerovatnije će biti Eric Gerets, javljaju tamošnji lokalni mediji.

Ono o čemu se već danima špekuliše, prema navodima lokalnih medija iz Obale Slonovače dobilo je i svoju potvrdu. Vahid Halilhodžić nije "preživio" ispadanje u četvrtfinalu Afričkog kupa nacija i navodno je smijenjen sa selektorske pozicije.

Prema navodima tamošnjih medija čelni ljudi Fudbalskog saveza Obale Slonovače u srijedu su se u Parizu sastali sa Geretsom i njegovim agentom te dogovrili saradnju, no ovu informaciju iz FS Obale Slonovače još uvijek nisu htjeli potvrditi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.