Vahin Japan poražen od Ukrajine

Prijateljski susret

Vahin Japan poražen od Ukrajine

Reprezentacija Japana koju sa klupe predvodi bh. stručnjak Vahid Halilhodžić poražena je danas od Ukrajine u prijateljskom meču sa 2:1. 

Utakmica je odigrana u belgijskom Liegeu, a Ukrajinci su poveli nakon 20 minuta autogolom Uede. Pred kraj prvog poluvremena Japan dolazi do izjednačenja, a gol je postigao Makino. To je bio rezultat prvog poluvremena.

U nastavku susreta viđen je još jedan gol, a postigla ga je Ukrajina preko Karavaeva u 69. minuti za konačnih 2:1.

Japanu je ovo bio već treći meč u nizu u kojem nisu slavili i to nakon remija protiv Malija i poraza od Južne Koreje krajem prošle godine. S druge strane, Ukrajina pokazuje dobru formu jer je od posljednje tri utakmice dvije dobila i upisala remi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi