Vahini Slonovi 3. marta s Južnom Korejom

Pripreme za SP

Vahini Slonovi 3. marta s Južnom Korejom

Edmir Škorić

Obala Slonovače i Južna Koreja će početkom marta odigrati prijateljsku utakmicu u Londonu.

Loftus Road, stadion Queens Park Rangersa ugostit će igrače Obale Slonovače i Južne Koreje 3. marta, kada će ove dvije zemlje odmjeriti snage i početi s pripremama za nadolazeće Svjetsko prvenstvo. Utakmica će se igrati rano popodne, budući da će biti emitirana uživo na TV postajama u Koreji.

Upitno je hoće li tada na klupi Slonova sjediti bh. stručnjak Vahid Halilhodžić, obzirom da čelnici te reprezentacije traže novog selektora.

Južna Koreja će se na SP-u suočiti s Argentinom, Grčkom i Nigerijom, dok će Obala Slonovače igrati u skupini zajedno sa Sjevernom Korejom, Brazilom i Portugalom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.