Valdano: Odustajemo od Riberyja

Sve manje novca u Madridu

Valdano: Odustajemo od Riberyja

Adnan Beganović

Sportski direktor Reala, Jorge Valdano, izjavio je za Radio Marcu da je kraljevski klub odustao od dovođenja Riberyja u svoje redove.

„Imamo osjećaj da Ribery ipak neće napustiti Bayern. U bavarskom klubu pronalaze puno načina da bi rekli ne, ponekad to kažu kategorički, a ponekad podizanjem cijene odštete na 80 miliona eura, što je samo drugi način za negativan odgovor.“, rekao je Valdano te dodao:

"Njihovi stavovi vezani za prodaju Riberyja natjerat će nas da pričekamo novu priliku za kupnju, a ona će sigurno doći. Ribery ima ugovor s Bayernom još dvije godine i ima vremena, život je dug“.

Prema informacijama koje danas dolaze iz Reala možemo zaključiti da je Perez malo ipak zatvorio kesu jer dva odustajanja u toku dana sugeriraju nam to (Alonso, Ribery).


Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.