Valdano: Ribery u januaru dolazi u Real

Kraljevski klub ne odustaje

Valdano: Ribery u januaru dolazi u Real

Adnan Beganović

Legendarni bivši fudbaler Reala, a sadašnji direktor „kraljevskog kluba“, Jorge Valdano, u razgovoru za Marcu otkrio je da Ribery dolazi u Madrid u januarskom prelaznom roku.

Iako Valdano nije direktno spomenuo navodne detalje dogovora s Bayernom njegova izjava dovoljno otkriva. „Posao s njim je stvar prošlosti, a za Real je Ribery zalog budućnosti“, rekao je između ostalog sportski direktor Reala.

Valdano je također naveo da će Ribery gotovo sigurno od januara postati novi Galacticos, a u prilog tvrdnjama sportskog direktora ide i nedavna izjava Riberiyja koji je na postavljeno pitanje o eventualnom odlasku u Real rekao: „Ugovor s Realom nemam, ali imam jasnu želju zaigrati u španjolskoj Primeri“.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.