Valencia odbila 50 miliona eura za Villu
Najtraženiji napadač u ovom trenutku

Valencia odbila 50 miliona eura za Villu

Valencia je odbila ponudu Chelsea tešku čak 50 milina eura, objavio je engleski tabloid News of the World.

Valencia očito nema namjeru prodati svog najboljeg igrača Davida Villu. Ako je vjerovati engleskom listu, Roman Abramovič će ostati bez Ville i u svom trećem pokušaju da ga dovede na Stamford Bridge.
 
Valencia se nalazi u ogromnim dugovima i sigurno će ovog ljeta morati prodati neke od svojih glavnih igrača, kako bi se izvukli iz finansijske dubioze u koju su upali. Međutim, za sad odbijaju ponude velikih klubova.
 
Prema informacijama iz Španije, najvjerovatnije se čekaju predsjednički izbori u Real Madridu, jer je Villa izjavio da bi najradije ostao u domovini i igrao za Real ili Barcelonu, a ako bi eventualno odlazio vani, onda bi prednost imao Liverpool.
 
Liverpool je u prednosti nad ostalima zbog velikog Villinog prijatelja, Fernanda Toresa, a vjerovatno još više zbog Rafe Beniteza, koji je s Villom uspješno surađivao za vrijeme dana provedenih na Mestali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.