Valencia pregazila Villarreal

"Petarda" Šišmiša na Mestalli

Valencia pregazila Villarreal

Samo tri dana nakon što su postigli pet golova protiv Twentea u okviru Evropske lige, Villarral je večeras primio isto toliko pogodaka na Mestalli protiv Valencije.

Valencija je u okviru 31. kola španske Primere deklasirala Villareal sa 5:0. Nakon prvih 45. minuta rezultat je glasio 1:0, a gol je postigao Roberto Soldado u 14. minuti.

Juan Mata na asistenciju Evera Banege udvostručava prednost Šišmiša u 56. minuti. Samo šest minuta kasnije argentinski veznjak koji je bio asistent kod drugog gola, pogađa mrežu Žute podmornice.

Mata svojim drugim golom u 73. minuti pogađa za 4:0, da bi se samo dvije minute kasnije i Soldado po drugi put upisao u listu strijelaca. Ovaj put asistirao mu je Mehmet Topal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.