Valencia slavila u lokalnom derbiju

Valencia slavila u lokalnom derbiju

Završen je zadnji susret današnjeg programa 11. kola španske Primere, a Valencia je slavila u lokalnom derbiju protiv Levantea.

Levante je na svom Ciudad de Valencia stadionu dočekao ekipu Valencie.  Javi Venta je autogolom doveo goste u prednost, a igrala se 31. minuta. Do kraja poluvremena se više nije dešavalo ništa vrijedo pomena.

Gosti su udvostručili svoju prednost preko Tina Coste, u 50. minuti, a taj rezultat će se ispostaviti i kao konačni ishod ovog duela.

Ovim rezultatom je Levante došao do drugog uzastopnog poraza, nakon sjajnog uvoda u sezonu, dok je Valencia nastavila svoj niz nepobjedivosti.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.