Valencia u Ligi prvaka

Španska Primera

Valencia u Ligi prvaka

Valencia je remizirala kod Espanyola (2:2), ali je i tako definitivno izborila plasman u Ligu prvaka naredne sezone.

Roberto Soldado doveo je Šišmiše u prednost već u devetoj minuti susreta u Barceloni, ali je deset  minuta kasnije na 1:1 izjednačio Osvaldo.

Novu prednost ekipi sa Mestalle u 25. minuti je donio reprezentativac Španije Juan Manuel Mata, ali je Gavon ponov vratio stvari na nulu u 76. minuti.

Identičnim rezultatom (2:2) završio je i susret između Herculesa i Mallorce. Sendoa je doveo domaći Hercules u prednost u 12. minuti, a isti je igrač četiri minute prije odlaska na odmor povisio na 2:0.

Ipak, gosti su u nastavku u samo tri minute izjednačili. Prvo je na 1:2 smanjio Victor u 76., da bi konačnih 2:2 postavio Webo u 79. minutu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.