Valenciennes iz Nice ispraćen sa pet golova u mreži

Ligue 1

Valenciennes iz Nice ispraćen sa pet golova u mreži

Midhat Šljivak
Teme:

Pretposljednji susret 20. kola francuskog fudbalskog prvenstva Ligue 1 odigrali su Nica i Valenciennes, a domaći su na kraju slavili ubjedljivu pobjedu rezultatom 5:0.

Gosti su neriješen rezultat imali sve do kraja prvog poluvremena, kada je za vodstvo Nice pogodio Dario Cvitanić za vodstvo od 1:0, što je bio rezultat prvog poluvremena.

Vodstvo domaćih povećano je u 59. minuti kada je Civelli pogodio za 2:0, da bi pet minuta kasnije Eysseric povećao za 3:0. Rezultat od 4:0 postavio je svojim drugim golom Cvitanić u 79. minuti susreta, a gol za 5:0 postigao je Digard u 87. minuti susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.