Valencija se ne boji Manchestera
United je izgubio mnogo odlaskom Teveza i Ronalda

Valencija se ne boji Manchestera

Trener Valencie Unai Emery smatra kako je Manchester United umnogome slabiji odlaskom Cristiana Ronalda u Real Madrid i Carlosa Teveza u Manchester City.

“United je ostao bez dva svoja ponajbolja fudbalera, Ronalda i Teveza. Mislim da se nemamo čega plašiti u sutrašnjoj utakmici”, rekao je Emery uoči prijateljskog ogleda između Valencije i Uniteda.

“Naravno, United i bez spomenutog dvojca i dalje ima i više nego respektabilnu ekipu, sa mnogo dobrih fudbalera, a tu prije svih mislim na Wayne Rooneya i Ryana Giggsa. Ipak, mislim da Valencija moža pobijediti svakoga”, smatra Every.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije