Valentin Ilievski novi predsjednik Skupštine FK Sarajevo

Održana vanredna sjednica

Valentin Ilievski novi predsjednik Skupštine FK Sarajevo

Večeras je održana vanredna sjednica Skupštine FK Sarajevo na kojoj je izabran novi predsjednik Skupštine - Valentin Ilievski.

Na sjednici je prisustvovao potreban broj delegata za donošenje odluka i sve odluke na su donesene jednoglasno. 

Na sjednici su prisutni delegati ukazali povjerenje Valentinu Ilievskom, koji je izabran za novog Predsjednika Skupštine FK Sarajevo. Ilievski, koji je generalni direktor kompanije Messer BH Gas, istakao je svoje zadovoljstvo imenovanjem.

“Čast je biti Predsjednik Skupštine jednog poznatog fudbalskog kluba koji je regionalno prepoznatljiv i koji je svoje ime gradio na tradiciji dugoj sedamdeset godina. Hoću da svojim radom, zajedno sa svim zaljubljenicima u FK Sarajevo ali u fudbal uopće, doprinesem uspješnim rezultatima kluba na svim poljima. Želim se zahvaliti delegatima na ukazanom povjerenju”, kazao je Ilievski.

Također, osim izbora novog Predsjednika Skupštine, na večerašnjoj sjednici potvrđeni su prethodno imenovani članovi odbora direktora, kojim predsjedava Alen Hujić, te generalna direktorica Sabrina Buljubašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Našim radom želimo omogućiti klubu sve potrebne preduvjete za stabilno poslovanje i usmjeriti klupske odjele, kako bi što efikasnije radili za dobrobit našeg kluba.”, kazao je Hujić.

“Koristim priliku da svim navijačima i simpatizerima Fudbalskog kluba Sarajevo poželim sretnu i uspješno Novu, bordo-bijelu godinu, te da svi zajedno doprinesemo uspjehu našeg voljenog kluba.”, dodao je Hujić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi