Valladolidu bod na Riazoru

Primera

Valladolidu bod na Riazoru

Midhat Šljivak

U susretu 16. kola španske Primere Deportivo je na svom Riazoru dočekao ekipu Valladolida, a na kraju pobjednika i golova nije bilo 0:0.

Iako se mreže nisu tresle, dobrih prilika na ovom susretu je bilo, te je pravo čudo da je susret okončan bez golova. Valladolid je bio nešto konkretniji u napadima na gol tokom prvog poluvremena, a najopasniji po domaćeg golmana Germana Luxa bio je Oscar, koji jeu nekoliko navrata dobro šutirao, ali se na odmor otišlo bez golova.

Nastavak susreta donio je dobru utakmicu. Riki je imao nekoliko prilika za Deportivo, a sa druge strane je Oscar ponovo bio najopasniji, no na kraju golova nije bilo.

Deportivo je i dalje na posljednjem mjestu tabele sa 11 bodova, a Valladolid je trenutno osmom mjestu sa 22 boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.