Van Basten: Milan više nije dobar kao prije

Bivši as Rossonera otvorio dušu

Van Basten: Milan više nije dobar kao prije

D. Vejo

Nekadašnja zvijezda Milana Marco van Basten, koji je na San Siru bio u periodu od 1987. do 1995. godine, u jednom od intervjua, otvoreno je pričao o trenutnoj situaciji kada su u pitanju crno-crveni.

On nije krio razočaranje trenutnom situacijom, te je mnogo ganut politikom koja se trenutno vodi u Milanu. Legenda holandskog fudbala, otvoreno je rekao kako stvari stoje.

"Više i ne pratim italijansku ligu ili Seriju A. Moje srce je vječito bilo uz Milan. Ali sada ta ljubav polako kreće da lapi. Ne mogu da vjerujem šta se dešava u ovom klubu. Politika je uzela maha, nadam se boljem Milanu, jer više nije isti kakvim sam ga smatrao", rekao je u jednom od intervjua, Marco van Basten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi