Van Basten: Sada nije pravo vrijeme

Hoće li biti trener Milana?

Van Basten: Sada nije pravo vrijeme

Edmir Škorić

Bivša legenda Milana Marco van Basten reagovao je na špekulacije koje ga dovode na mjesto trenera Rossonera, no Holanđanin nema ništa protiv toga, ali tvrdi kako će o tome razgovarati kad dođe vrijeme za to.

Marco van Basten je prethodno trenirao Holandiju, a očekuje se da preuzme mejsto Brazilca Leonarda na klupi Milana. Leonardo skoro pa sigurno na ljeto napušta klub, nakon loših rezultata Milana, no talijanski mediji tvrde da nema najbolje odnose sa predsjednikom Silvio Berlusconijem.

"Ja za trenera Milana? Razgovarat ćemo o tome kada bude pravo vrijeme, to sada svakako nije. Milan još uvijek igra ligu, tako da neću još ništa govoriti. Uvijek sam sretan u Milanu, ali navijači moraju razmišljati o ligi. Kažete da bi Berlusconi radije mene? Hm, ne znam, nisam siguran", kazao je Van Basten.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.