Van Bommel ostaje u Bayernu

Van Bommel ostaje u Bayernu

Nogometaš Mark van Bommel će odraditi ovosezonski ugovor sa njemačkim prvakom Bayernom, ali neće napustiti klub u januaru, izjavio je njegov savjetnik Mino Raiola.

Raiola je kazao časopisu Bild da će Van Bommel ostati u Munichu iako bavarski klub namjerava kupiti Brazilca Luiza Gustava od Hoffenheima tokom zimske pauze.

"Mark će igrati za Bayern narednih pet mjeseci, nakon kojih neće pobjeći iz kluba. Ako klub nabavi nove igrače morat će raditi više i biti bolji'' kazao je Raiola.

Van Bommela u posljednje vrijeme povezuju sa Wolfsburgom, a navodno su za njegove usluge zainteresirani i neki klubovi iz Engleske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti