Van Bommel želi impresionirati u novom klubu

Holanđanin preselio na San Siro

Van Bommel želi impresionirati u novom klubu

Novo pojačanje Milana, Mark van Bommel kaže da je spreman izboriti mjesto u prvih jedanaest i da želi impresionirati navijače Rossonera.

"Sretan sam što ću igrati u Milanu. Čast mi je igrati u ovakvom klubu sa 33 godine. Ne bojim se konkurencije. Ova odluka koju sam napravio je čisto sportska", rekao je Van Bommel, dodavši:

"Imao sam mnogo velikih trenutaka u Bayernu i moram priznati da sam sa jedne strane malo tužan u ovom trenutku. Imam vjere u moje sposobnosti i mislim da mogu dosta napraviti u Italiji".

"Rastanak je bio težaki pun emocija. Osoblje u Bayernu je divno. Bilo se teško rastati sa saigračima. Nije ni čudno, jer tamo sam proveo četiri i pol godine. Što se tiče trenera, Luis Van Gaal i ja smo se rukovali. Bayern bi još mogao imati koristi od igrača poput mene", dodao je za kraj 33-godišnji Holanđanin.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.