Van der Sar presteran zbog Ferdinanda

Van der Sar presteran zbog Ferdinanda

Od kako se Rio Ferdinad vratio u ekipu Manchester Uniteda, tim sa Old Trafforda nije primio gol u dvije utakmice engleske Premier lige.

S obzirom da je United primio čak sedam golova u svoja posljednja tri gostovanja u Premier ligi, nije ni čudno što je golman Edwin van der Sar oduševljen povratkom Rija na teren.

"Jako je lijepo kada imate iskusne igrače ispred sebe u odbrani. Rio se zaista mnogo trudi kako bi povratio fizičku formu. Bio je razočaran što nije nosio dres Engleske na Svjetskom prvenstvu, ali očekuje da će ove sezone sve nadoknaditi", rekao je holandski veteran na golu Uniteda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.