Van Der Sar razmišlja o penziji

Van Der Sar razmišlja o penziji

Golman Manchester Uniteda Edwin van der Sar izjavio je kako još uvijek stoji odluka o tome da će se povući na kraju ove sezone, ali je priznao kako još uvijek razmišlja o tome.

Ovaj 40-godišnji veteran je i dalje spreman da brani na najvišoj razini, ali Van Der Sar također želi provoditi više vremena sa svojom porodicom.

"Ponekad se zaista zapitam zašto se povlačim. Mnogo je ljudi razgovaralo samnom u posljednje vrijeme vezano za tu temu. Fizički, ne moram u penziju, ali s druge strane to želim jer hoću da provodim više vremena sa porodicom", kazao je Edwin van der Sar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.