Van Der Vaart: City je najbolji u Engleskoj

Van Der Vaart: City je najbolji u Engleskoj

Vezni igrač londonskog Tottenhama Rafael var der Vaart tvrdi da je trenutni lider Premiershipa, Manchester City, najbolja ekipa u Engleskoj.

Ekipa našeg reprezentativca Edina Džeke trenutno se nalazi na čelu Premiershipa, sa pet bodova prednosti nad svojim pratiocima i za sada izgleda nezaustavljivo.

"Još je uvijek rano pričati o tome ko je najveći favorit za osvajanje titule, jer je ostalo još mnogo utakmica da se odigra. Mislim da smo mi bolja ekipa nego prošle sezone, ali u ovom trenutku Manchester City je najbolja ekipa lige. Osim Citya, ima još dobrih timova, a Tottenham je svakako jedan od njih", smatra holandski reprezentativac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije