Van Der Vaart: Nadam se 3. mjestu

Arsenal ili Tottenham

Van Der Vaart: Nadam se 3. mjestu

Holanđanin Rafael van der Vaart vjeruje kako njegova ekipa Tottenhama ima dovoljno snage da zauzme treću poziciju ispred Arsenala na kraju sezone.

Spursi su većim dijelom sezone bili ispred ljutih rivala iz sjevernog Londona, ali je Arsenal sa sedam uzastopnih pobjeda pretekao Tottenham, a sada su obje ekipe bodovno izjednačene na trećem mjestu.

 

"Nadam se da će u Arsenalu postati nervozni. Radi se o velikoj bitci, a i Chelsea je tu blizu, ne smijemo ni njih otpisati. Neće biti lako do kraja sezone izboriti tu treću poziciju", rekao je Van Der Vaart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije