Van der Vaart nakon Eura potpisuje za Schalke?

Van der Vaart nakon Eura potpisuje za Schalke?

Midhat Šljivak

Veznjak Tottenhama i reprezentacije Holandije Rafael Van der Vaart pojačaće ekipu Schalkea nakon završetka Evropskog prvenstva javljaju njemački mediji.

Trener Schalkea Huub Stevens danas je dao izjavu u kojoj potvrdio pregovore sa igračevim menadžerom oko Rafaelovog prelaska u Gelsenkirchen.

"On je sjajan fudbaler i njegove fudbalske vještine su zaista nevjerovatne. Započeli smo pregovore s njegovim agentom o povratku u Bundesligu. Ne znam još kakav je njegov satav, ali iskreno se nadam da će u narednoj sezoni igrati za nas," rekao je Stevens.

Van der Vaart i Stevens su već sarađivali i to u ekipi Hamburga prije pet sezona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti