Van der Vaart ne želi nazad u Hamburg

Van der Vaart ne želi nazad u Hamburg

Holandski reprezentativac u dresu madridskog Reala, Rafael van der Vaart, otklonio je mogućnost napuštanja “kraljevskog kluba”.

Za njemački je Bild izjavio da povratak u Hamburg, odakle je ljetos prešao u redove “kraljevskog kluba”, ne dolazi u obzir makar se i dalje ne bude uspijevao izboriti za status prvotimca.

- Iako sam lijepo živio u Hamburgu, ne bih želio napustiti Real. Povratak u Hamburg jednostavno ne predstavlja realnost za mene - odlučno je objavio bivši kapiten HSV, koji je na njemačkom sjeveru proveo tri sezone.

Izjava reprezentativca Holandije, kojeg je Real uoči početka sezone platio 13 miliona eura, došla je nakon što su iz redova bundesligaša priznali da bi ga rado vidjeli ponovno u svom dresu

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.