Van der Vaart: Oduševljen sam žrijebom

Holanđanin se vraća na Bernabeu

Van der Vaart: Oduševljen sam žrijebom

Rafael van der Vaart je oduševljen žrijebom četvrtine finala Lige prvaka, jer će se njegov Tottenham sastati sa Real Madridom, bivšim klubom holandskog veznjaka.

Van der Vaart se prošle godine u augustu pridružio Tottenhamu iz redova madridskog Reala, a nakon žrijeba za oficijelni sajt londonskog kluba je rekao:

"Bio sam sretan nakon žrijeba. Nadao sam se da će se ovo dogoditi. Bit će fantasično vratiti se u Madrid. Tamo imam puno prijatelja i bit će odlično vidjeti ih ponovo. Baš sam sretan".

"Real je za mene najveći klub na svijetu. Barcelona je trenutno najbolja ekipa, ali što se tiče historije sa Realom se ne može niko porediti. To možete osjetiti i kada dođete na stadon", dodao je Van der Vaart.

"Bernabeu je fantastičan. To je odličan teren, stadion ima 90.000 mjesta i sjajan je osjećaj igrati tamo. Proveo sam tamo dvije veoma lijepe godine", ističe holandski veznjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.