Van Der Vaart propušta Inter

Tottenham ostao bez Holanđanina

Van Der Vaart propušta Inter

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp potvrdio je da Rafael van der Vaart neće biti u sastavu Pijetlova za susret u okviru Lige prvaka sa Interom.

Aktuelni evropski prvak sutra će gostovati Tottenhamu na njihovom White Hart Laneu, a Inter u sjeverni London dolazi bez ijednog poraza ove sezone u Ligi prvaka.

Probleme za Redknappa dodatno predstavlja neigranje od ranije povrijeđenih Michaela Dawsona, Jermaine Defoea i Ledley Kinga, dok je golman Heurelho Gomes suspendovan zbog crvenog kartona kojeg je dobio prošlo kolo u Milanu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.