Van der Vaart se želi nametnuti u Realu
Rafael van der Vaart

Holanđanin sve sretniji

Van der Vaart se želi nametnuti u Realu

Rafael van der Vaart ignoriše navodnu povezanost sa Chelseaom, te je odlučan da se izbori za mjesto u prvih 11 u Real Madridu.

Holanđanin je bio pred izlaznim vratima Santiago Bernabeua ovog ljeta, nakon što su Real napustili njegovi zemljaci Arjen Robben i Wesley Sneijder. Međutim, Van Der Vaart je ostao i sada se želi nametnuti treneru Pellegriniju.

"Nisam bio potpuno spreman na početku sezone i svašta mi se tada motalo po glavi. Međutim, sada sam sretan u Madridu i želja mi je da se nametnem treneru, koji mi je dao nekoliko minuta na terenu u posljednje dvije utakmice, te se sada nadam da ću se uspjeti nametnuti i za nešto više", rekao je Van Der Vaart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.