Van der Vaartu se ne odlazi iz Reala

Van der Vaartu se ne odlazi iz Reala

Iako se nalazi na meti Arsenala, holandski internacionalac Rafael van der Vart, još je jednom priznao kako svoju budućnost vidi samo u Real Madridu te da mu nije namjera otići.

Razlog tome je namjera da u paru sa Kakom čini najbolji napadački dvojac u svijetu.

Ovaj 26-godišnji Holanđanin vratio se u početnu postavu Madriđana nakon što se Kaka primorano udaljio s terena zbog povrede prepona, i koja će ga držati van terena do kraja ove godine. Međutim njegovo neigranje dovelo je do brojnih tračeva i povezivanja s transferom u klubove van Španije, s obzirom kako Van der Vaart treba igrati u prvoj ekipi kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo naredne godine.

"Trenutno uživam u životu ovdje i pun sam samopouzdanja. Nemam namjeru nigdje ići", rekao je Van der Vaart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.