Van Der Wiel: Frustirani smo!

Real savladao Ajax

Van Der Wiel: Frustirani smo!

Desni bočni amsterdamskog Ajaxa Gregory van der Wiel smatra kako je Real upotpunosti nadigrao njegovu ekipu u sinoćenjem susretu Lige prvaka.

Madridski je Real rezultatom 4:0 pregazio četvorostrukog prvaka Evrope na AmsterdamAreni, nanijevši mu najteži domaći poraz u istoriji u evropskim takmičenjima.

"Ljuti smo i razočarani. Real Madrid bio je nekoliko klasa bolji od nas. Bilo je veoma frustrirajuće kako smo odigrali. Nismo igrali našu igru sinoć. Mogli smo definitivno bolje, ali nismo i zasluženo smo poraženi", rekao je Van Der Wiel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije