Van der Wiel: Zadovoljan sam životom u Parizu

Van der Wiel: Zadovoljan sam životom u Parizu

Novo pojačanje PSG-a Gregory van der Wiel izjavio je kako je zadovoljan svojim životom u Parizu nakon što je napustio redove Ajaxa.

24-godišnji Van der Wiel je napustio svoj klub za koji nastupa od djetinjstva te se preselio u francusku prijestolnicu, a kako je sam kazao jedva čeka da počne sa treninzima.

 

"Drago mi je što sam ovdje. Igrači su jako dobri i svi su fini prema meni. U svakom slučaju, drago mi je što konačno mogu trenirati sa njima", kazao je ovaj igrač za klupsku stranicu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

 

"Razgovarao sam malo sa Maxwellom, Alexom i Camarom. Još uvijek ne poznajem svoje druge saigrače, ali upoznavat ćemo se malo po malo. Sretan sam što sam u Parizu. Znam mjesta poput Eiffelovog tornja, Trijumfalne kapije, Elizejskih polja te naravno Park prinčeva. Također već neko vrijeme pratim rezultate PSG-a. Ovo je veoma dobar tim i drago mi je što sam njegov dio", za kraj je rekao Van der Wiel.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.