Van Gaal: Očekuje nas miran Božić

Bavarci proradili u pravo vrijeme

Van Gaal: Očekuje nas miran Božić

Adnan Beganović

Holandski trener na klupi Bayerna Louis van Gaal dugo vremena bio je na udaru kritika, no nakon sjajnog završetka prvog dijela sezone napokon može malo odahnuti.

Danas su Bavarci razmontirali Herthu, a kao što je već poznato uspjeli su se plasirati u osminu finala Lige prvaka mada je to dva kola prije kraja grupne faze izgledalo kao nemoguća misija, pa je holandski stručnjak zadovoljan izašao pred novinare.

"Vrlo sam zadovoljan i sretan, ali i uvjeren da možemo igrati još i bolje. U posljednjih smo nekoliko sedmica napravili ogroman korak prema naprijed, što se vidi u realizaciji prilika. A, tu Gomez i Olić igraju veliku ulogu", rekao je Louis van Gaal i dodao:

"Isto tako mislim da je izuzetno važna saradnja cijele momčadi. U prve smo tri momčadi Bundeslige i očekuje nas miran Božić."

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije