Van Gaal poslao Tonija među rezerve
Luca Toni postigao 38 golova za Bavarce

Van Gaal poslao Tonija među rezerve

Edmir Škorić

Italijanski napadač Luca Toni proživljava veoma teške trenutke u Bayernu. Bivši igrača Fiorentine nalazi se u nemilosti novog trenera Bavaraca, Louisa van Gaala, koji ga je poslao u rezervni sastav.

Da neće biti lako ove sezone, posebice nakon dolaska Mario Gomeza, Toni je uvidjeo već na prvom svom treningu sa ostatkom ekipe. Naime, kada se Luca Toni pridružio momčadi dočekala ga je, pomalo, zbunjena odluka trenera Louisa van Gaala.

Holandski stručnjak je, navodno, nezadovoljan kondicijom svog napadača, pa ga je odlučio smjestiti u rezerve, a Italijan tu odluku nije dobro primio. Poznato je kako je Toni bio na izlaznim vratima Allianz Arene kada je klub za 30 miliona eura doveo Stuttgartovog napadača Gomeza, a iako su ga u svom timu željeli Milan, Fenerbahce, aktuelni prvak Wolfsburg i Tottenham, odlučio je ostati u Minhenu.

Ostaje da se vidi hoće li vlasnik 38 golova za Bavarce prihvatiti treniranje sa rezervnim sastavom, ili će se odlučiti za jedan od klubova koji ga silno žele.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.