Van Gaal želi Hummelsa i Reusa

Hoće li dvojac iz Borussije na Old Trafford?

Van Gaal želi Hummelsa i Reusa

Ljetni prelazni rok je otvoren, a klubovi, menadžeri i igrači imaju pune ruke posla. Svjetsko prvenstvo večeras će biti završeno, a nakon toga do izražaja će doći ljeta pijaca. 

Jedan od klubova koji će biti najaktivniji na tržištu ovog ljeta je Manchester United. Nakon što su na Old Trafford stigli Luke Shaw i Ander Herrera, Louis Van Gaal bi mogao dovesti još neke igrače na Old Trafford. 

Pojedini engleski mediji prenijeli su informaciju kako je United zainteresovan za usluge Matsa Hummelsa i Marca Reusa, ali pitanje je da li će Jurgen Klopp pristati na takav transfer. 

Poznato je da su Englezi majstori kada je izmišljanje transfera u pitanju, a ne bi nas iznenadilo da je i ova priča samo plod mašte engleskih novinara.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti