Van Marwijk: Mogli smo dati još golova

Selektor Holandije zadovoljan pobjedom

Van Marwijk: Mogli smo dati još golova

Selektor Holandije Bert van Marwijk, iako je njegova selekcija pobijedila Dansku sa 2:0, istakao kako su bodovi, ipak, najbitniji.

Međutim, igra Holandije dobrim dijelom utakmice nije bila na nekom pretjerano visokom nivou, iako to nije zabrinulo  Berta van Marwijka.

"Nakon starta na prvenstvu jedino je bitno da imamo kod sebe tri boda. Danska je strašno žestoka i dobra odbrambena ekipa i nikada ih nije lako pobijediti", rekao je Van Marwijk.

"Veliki dio utakmice smo imali pod kontrolom našom igrom, a sve je bilo lakše nakon ranog pogotka početkom drugog poluvremena. Po mom mišljenju smo trebali zabiti još nekoliko golova, ali zadovoljan sam i ostvarenim rezultatom", dodao je selektor Oranjea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.