Van Marwijk: Volio bih raditi u Engleskoj ili Španiji

Van Marwijk: Volio bih raditi u Engleskoj ili Španiji

O. Lekić

Selektor fudbalske reprezentacije Holandije Bert van Marwijk otkrio je da želi voditi klub iz Španije ili Engleske nakon što mu istekne ugovor s holandskim savezom (KNVB).

"Moram se dobro osjećati u klubu. Italija i Njemačka su također prihvatljive, ali radije bih se odlučio za klub iz Španije ili Engleske", izjavio je bivši trener Borussije Dortmund i Feyenoorda za "Voetbal International".

Pedesetdevetogodišnji stručnjak dodao je da je prilikom potpisivanja ugovora s KNVB-om postigao jasan dogovor u slučaju da dobije ponudu nekog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.