Van Nistelrooy ne želi u Tursku

Holanđanin odlazi iz Reala

Van Nistelrooy ne želi u Tursku

Napadač Real Madrida Ruud van Nistelrooy nalazi se na izlaznim vratima Santiago Bernabeua, ali još uvijek nije našao novi klub.

Međutim, agent koji zastupa holandskog napadača Rodger Linse, razjasnio je da Van Nistelrooy sasvim sigurno karijeru neće nastaviti u Turskoj, nakon što se Galatasaray zainteresovao za njegove usluge.

"Mnogo klubova se interesuje za Ruuda, a neki od njih su i poslali zvanične ponude. Međutim, Ruud nije zainteresovan da karijeru nastavi u Turskoj, te su ponude klubova iz te zemlje definitivno odbijene", rekao je Linse.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije