Van Persie se vraća treninzima

Van Persie se vraća treninzima

Napadač Arsenala Robin van Persie počeće sa treninzima ove sedmice nakon što je propustio pet mjeseci zbog teške povrede ligamenata.

Holandski internacionalac se povrijedio tokom prijateljske utakmice Holandije sa Italijom, a trener Arsenala Arsene Wenger je uvjeren da će se njegov napadač brzo vratiti u formu.

"Poslali smo našeg kondicionog trenera u Holandiju, gdje se Robin oporavlja, i dobili smo informacije da oporavak teče odlično i da on izgleda veoma svježe. On će se vratiti treninzima naredne sedmice, ali ćemo ga još morati čekati", rekao je trener Arsenala Arsene Wenger.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.